Vloeipapier bedrukken

Met het bedrukken van vloeipapier kunt u uw merk en bedrijfsnaam eenvoudig onder de aandacht brengen bij uw klanten. Het bedrukt vloeipapier is dus een uitstekend marketinginstrument om uw naamsbekendheid te vergroten.

Het vloeipapier is toepasbaar in vele branches die hun artikelen op een mooie wijze willen inpakken. Het vloeipapier wordt veelvuldig in de kledingbranche toegepast omdat kleding op een mooie wijze kan ingepakt kan worden en het papier de kleding ook nog eens beschermd.

Vloeipapier bedrukken

Vloeipapier bedrukken

Het bedrukken van vloeipapier is al mogelijk vanaf 10.000 vellen. Voor de meeste klanten die veel inpakken is de minimale afname geen probleem. U kunt immers al uw artikelen eenvoudig inpakken in het vloeipapier.

Momenteel kunnen wij alleen het witte vloeipapier bedrukken in iedere gewenste kleur die u wenst. Wij kunnen tot maximaal 3 drukkleuren drukken op het vloeipapier. Daarnaast kunt u ook voor een goud- of zilversupplement kiezen voor een extra luxe uitstraling.

Bedrukt vloeipapier bestellen

Het bedrukken van vloeipapier is maatwerk. U kunt contact opnemen met een van onze medewerkers die u kunnen adviseren bij de bedrukking van het vloeipapier.

Geef een reactie