Cadeaupapier

Het cadeaupapier van Decoma geeft uw geschenken een zeer luxe en trendy uitstraling. Met een mooie cadeauverpakking voor uw geschenken kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten.

Het papier is de basis voor het maken van een mooi cadeautje. En met een mooie strik op het cadeautje kunt u uw klanten echt een geschenk meegeven.

Cadeaupapier

Cadeaupapier | Leverbaar in diverse dessins en kleuren!

Het cadeaupapier bestaat uit een ruime keuze aan uni-kleuren, klassieke dessins, fantasie dessins en trendy dessins. Naast de standaard dessins cadeaupapier hebben wij ook elke jaar een nieuw assortiment voor de feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst. De dessins voor de feestdagen zijn na de zomer te bestellen.

Het cadeaupapier voldoet aan de laatste trends en is afgestemd op de seizoenen en feestdagen. Met meer dan 500 dessins kunnen wij uw wensen en eisen afstemmen op uw verpakkingslijn. Bij grotere afnames kunnen wij het papier ook voor u bedrukken met een logo/bedrijfsnaam of geheel naar eigen dessin. U moet hierbij wel rekening houden met en minimale afname van 250 kilogram.

Cadeaupapier bestellen

U kunt de rollen cadeaupapier eenvoudig bestellen in onze webshop!

Geef een reactie